castermans

Vacatures

Ons bureau is gespecialiseerd in de engineering van beton, staal- en houtconstructies. Het werkterrein bestrijkt zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw, de industrie, de restauratie en de engineering van kunstwerken. Ons bureau heeft 10 medewerkers en er heerst een collegiale en ongedwongen werksfeer.

 

Vanwege de forse toename van onze opdrachten zijn wij voor de uitbreiding van ons secretariaat op zoek naar een:

ZELFSTANDIGE FULL-TIME SECRETARESSE - (38 uur)

 

De functie:

Als secretaresse ben je de spin in het web van onze organisatie. Je ondersteunt de directie en het managementteam proactief met de uitvoering van administratieve en secretariële taken. Door je professionele ondersteuning zorg je dat alle medewerkers hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Je hebt het in je om onze organisatie snel te leren kennen en vanzelfsprekend horen onze opdrachtgevers en de markt waarin wij opereren daarbij. Je bent klantgericht, neemt je verantwoordelijkheden en bent in staat zelfstandig te werken.

 

Je taken:

1. het verwerken, opstellen, verzenden en archiveren van externe en interne correspondentie en projectdocumenten
2. het beheersen van ondersteunende software en applicaties
3. het filteren en verspreiden van ter zake doende informatie
4. het zorgdragen voor consistente en kwalitatief hoogwaardige documenten
5. het kundig en klantvriendelijk beantwoorden van de telefoon en ontvangen van gasten

 

Je profiel

- MBO+/HBO werk- en denkniveau
- Opleiding op het gebied van secretariële en administratieve ondersteuning

 

Het aanbod

Wij bieden je uitdagend en veelzijdig werk in een professionele omgeving waar collega’s intensief met elkaar samenwerken om het beste resultaat te bereiken. We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties. Dit combineren wij met een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en met een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

De procedure

Meer informatie kunt u inwinnen bij Trees Roosen. U kunt uiteraard ook schrijven of e-mailen naar trees.roosen@castermans.nl.

Wij zien uw reactie graag binnen 2 weken tegemoet.

info